Spelshows 

Het Foute Feest

Een doldwaze avond waarbij alles net op het randje is. Fout verkleed is geen must maar wel erg leuk. Ga uit je dak op heerlijk foute muziek van Bonnie M en de Spice Girls. Voor jullie gastvrouw Anita is niets te dol!
Spelduur: 1,5 - 2 uur 

Wedden dat....

Wedden dat...... heb je altijd al willen laten zien aan je vrienden of collega`s hoe lenig je bent of hoe goed jij het alfabet achterstevoren kan opzeggen? Dan is dit je kans! Speel in teams tegen elkaar de leukste Wedden-datjes, om geld.
Spelduur: 1 - 1.5 uur

Bingo 

Het zal je niet verbazen: dit spel bestaat uit 2 soorten rondes. Zolang de kaarten maar gevuld worden. Maar pas op bij een foute bingo... . 
De winnaars kunnen natuurlijk rekenen op prachtige prijzen. Dit spel is eventueel ook online te spelen. 
Spelduur: 1 - 1.5 uur 

Muziekbingo

Ken je klassiekers...Muziekbingo is een bingo met liedjes in plaats van getallen. Zing of dans mee, en probeer tegelijkertijd je kaart vol te krijgen! Put on your dancing shoes! 
Spelduur: 1 - 1.5 uur 

Pubquiz

De pubquiz is te boeken in de originele vorm, maar het is ook mogelijk om een pubquiz op maat te krijgen. Denk aan de ronde: hoe goed ken ik het bedrijf? Of van welke muziek houden mijn vrienden?  Wilt u meer weten over wat we aanbieden? Neem gerust contact met ons op! 
Dit spel is eventueel ook online te spelen. 
Spelduur 2 - 2,5 uur 

Ik hou van Holland  

Ik hou van Holland is een hilarisch spel gebaseerd op het programma. Er strijden 2 teams tegen elkaar, geleid door een teamcaptain. Ze strijden door middel van verschillende opdrachten en vragen, dit zal vaak lijden tot zeer grappige situaties
Spelduur: 1 - 1.5 uur  

Jongens tegen de meisjes 

De strijd der seksen is natuurlijk een heerlijk uitgangspunt voor een hilarische avond. Er zullen vragen rondes zijn, wie is er het lenigst en zijn we goed in spellen. Gaan de mannen of vrouwen aan het eind van de avond naar huis met de felbegeerde prijs?..... Wie zal het zeggen
Spelduur: 1 - 1.5 uur  

Moordspel diner

Er is een moord gepleegd maar de dader is nog onbekend. Onderzoek de motieven, sporen en bewijzen en trek een enorme beerput aan gossip en intriges open. Iedereen blijkt iets te verbergen te hebben. Maar de centrale vraag blijft natuurlijk: Wie heeft het gedaan? 
Dit spel is eventueel ook online te spelen
Spelduur: 1,5 - 2 uur  

Spel op maat 

Een leuk themafeest organiseren met een spel op maat. Ook dat is mogelijk bij spelshow Achterhoek. Samen gaan we om tafel zitten om te zorgen dat het een feest wordt waar iedereen nog lang over napraat. 
Spelduur: zelf in te vullen   

De enige, echte Achterhoek quiz 


Een quiz voor de "echte Achterhoeker". Test je kennis tijdens dit leuke spel... en wie weet leer je ook nog dingen over de Achterhoek waarvan je het bestaan nog niet wist. 
Spelduur 1 - 1.5 uur