Spelshows 

Het Foute Feest

Een doldwaze avond waarbij alles net op het randje is. Fout verkleed is geen must maar wel erg leuk. Ga uit je dak op heerlijk foute muziek van Bonnie M en de Spice Girls. Voor jullie gastvrouw Anita is niets te dol!
Spelduur: 1,5 - 2 uur 

Wedden dat....

Wedden dat...... heb je altijd al willen laten zien aan je vrienden of collega`s hoe lenig je bent of hoe goed jij het alfabet achterstevoren kan opzeggen? Dan is dit je kans! Speel in teams tegen elkaar de leukste Wedden-datjes, om geld.
Spelduur: 1.5 - 2 uur

Bingo 

Het zal je niet verbazen: dit spel bestaat uit alle mogelijke soorten bingo! Denk aan de 'gewone' nummertjes bingo, of onze 'foute'bingo en natuurlijk mag de muziek bingo ook niet ontbreken. Zolang de kaarten maar gevuld worden. Maar pas op bij een foute bingo... . 
De winnaars kunnen natuurlijk rekenen op prachtige prijzen.
Spelduur: 1,5 - 2 uur 

Pubquiz

De pubquiz is te boeken in de originele vorm, maar het is ook mogelijk om een pubquiz op maat te krijgen. Denk aan de ronde: hoe goed ken ik het bedrijf? Of van welke muziek houden mijn vrienden?  Wilt u meer weten over wat we aanbieden? Neem gerust contact met ons op! 
Spelduur 2 - 2,5 uur 

Ranking the company/family/friends

Hoe goed ken jij je collega`s, vrienden of familieleden? Wie is het meest chaotisch, wie haalt er het minst koffie, wie was vroeger het braafste kindje van de klas. In dit spel kom je het te weten. Een heerlijk spel met veel aha, grappige en gênante momenten. Natuurlijk mogen er ook zelf (persoonlijke) vragen worden bedacht
Spelduur 1,5-2 uur

Olderwetse avond 

Geniet van een analoge avond, en speel met z`n allen de olderwetste spellekes. Denk aan sjoelen, blikgooien en nog veel meer. In teams of individueel, de winnaar zal beloond worden met een olderwets kado. 

Jongens tegen de meisjes 

De strijd der seksen is natuurlijk een heerlijk uitgangspunt voor een hilarische avond. Er zullen vragen rondes zijn, wie is er het lenigst en zijn we goed in spellen. Gaan de mannen of vrouwen aan het eind van de avond naar huis met de felbegeerde prijs?..... Wie zal het zeggen
Spelduur: 1,5 - 2 uur  

Moordspel diner

Er is een moord gepleegd maar de dader is nog onbekend. Het is jullie taak om erachter te komen wie de moordenaar is en hij zit bij jou aan tafel.... Kom jij erachter wie het gedaan heeft...?
Spelduur: 1,5 - 2 uur  

Wie is de saboteur..?

Dit spel wordt gespeeld als team, maar wie is er niet te vertrouwen? Enerzijds moet je goed samenwerken om de opdrachten te laten slagen, terwijl aan de andere kant je elkaar niet mag en kunt vertrouwen! Je gaat met elkaar de competitie aan en wordt getest op creativiteit, doortraptheid, samenwerking, handigheid en slimheid, want er wordt gespeeld om geld! Aan de anderen de taak de "saboteur" te ontmaskeren tijdens de opdrachten.  
Spelduur: 1,5 - 2 uur  

Casino

Spanning ten top aan de roulettetafel of de blackjack tafel. Een prima avond in stijlvolle sfeer en vol gezelligheid. Ieder van u ontvangt de nodige Euro´s waarmee deze avond gespeeld kan worden. Wie heeft er aan het einde het meeste geld over en kan zich de "winnaar" van de avond noemen? 
Spelduur: 2 - 3 uur  

Spel op maat 

Een leuk themafeest organiseren met een spel op maat. Ook dat is mogelijk bij spelshow Achterhoek. Samen gaan we om tafel zitten om te zorgen dat het een feest wordt waar iedereen nog lang over napraat. 
Spelduur: zelf in te vullen   

Mystery game 

 
Een spel waarbij je eigenlijk geen spel aan het spelen bent.... Hoe dat kan? 
Terwijl je heerlijk aan het borrelen of eten bent met je vrienden of familie, gebeuren er vreemde dingen om je heen.... Weet jij ze nog te benoemen? 
Spelduur 1.5 uur

De enige, echte Achterhoek quiz 


Een quiz voor de "echte Achterhoeker". Test je kennis tijdens dit leuke spel... en wie weet leer je ook nog dingen over de Achterhoek waarvan je het bestaan nog niet wist. 
Spelduur 1 - 1.5 uur 

Deal or no deal 


Een flinke smak geld verdienen? Dat is mogelijk! Dit spel heeft de combinatie van Miljoenenjacht en Deal or no deal in 1. Een geweldig spannende show, waarbij er slechts 1 als winnaar naar huis heen kan gaan. 
Spelduur 1.5 - 2 uur