Net neet good goan Olympics 

De Olympische spelen, wie kent ze niet.....? Maar wij doen het net even anders. Hoe anders? Dat vertellen we natuurlijk niet... maar wat je wel kunt verwachten is veel sportieve hilariteit samen met je groep. 

De zotte paparazzi

Het moet niet gekker worden... Je wordt door ons op pad gestuurd, om de meest verrassende, uitzinnige en hilarische opdrachten uit te voeren. Hier moet natuurlijk ook een foto van worden gemaakt om na te laten kijken door de jury 

Sleurhutten spel

Vakantie in eigen land is altijd fijn, maar vakantie in eigen land met sleurhut is natuurlijk subliem. Hoe leuk is het dan ook, om spelletjes te spelen die wij vanuit onze sleurhut toveren. Kom met z n allen in een hilarische vakantiesfeer!  
Spelduur 1.5- 2 uur 

Voel je een met de natuur 

Even weg uit de drukte en duik terug de natuur in. Welke kleur heeft ook alweer een specht, waarom zoemt een bij en wat kun je maken van takken? Allemaal belangrijke vragen waar wij antwoord op proberen te geven door middel van wauwie opdrachten!
Spelduur 1.5 - 2 uur

Schilderen

Onze vakkundige Bobby Ross en Tante Tilly zorgen ervoor dat jij een magnifiek schilderij mee naar huis kunt nemen Leef je uit met alle prachtige kleuren die ons pallet je bieden!